Jornada del porcí de Girona
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) organitza, l'11 de març, amb la col·laboració del Departament d¿Agricultura, Ramaderia i Pesca, la primera jornada del porcí de Girona adreçada a pagesos, tècnics i empreses.
La situació que viu el sector en aquests moments és d¿una importantíssima competitivitat que arriba no només dels preus de mercat sinó també de les demandes i exigències del propi sector. Per això, aquesta trobada pretén generar un espai de debat que permeti atansar-se a les veritables mancances i reptes de futur d¿un dels sectors més importants per a la ramaderia catalana. Els actes de la jornada s'iniciaran a les 16.00h., amb la rebuda dels assistents i el lliurament de la documentació. A les 16.30h. el Dr. Carles Buixadé, catedràtic de l¿Escola d¿Enginyers Agrònoms de Madrid i director de la revista Mundo Ganadero, oferirà una conferència sobre La Situació del sector porcí en el món. A les 17.30h. hi haurà una taula rodona i un col·loqui sobre La viabilitat del sector porcí. L¿entesa entre productors i indústria, una necesitat del sector, moderat pel periodista Joan Albert Argerich, i en la qual intervindran productors, escorxadors, empreses comercialitzadores i laboratoris. A les 18.15h. hi haurà la cloenda de la Jornada, que donarà pas, a les 19.30h., a un berenar-sopar a base de productes derivats del porc. Per a més informació podeu adreçar-vos als organitzadors:
Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Gran Via de les Corts Catalanes, 612-614
08007 Barcelona
Tel. 93 304 67 00
stt.darp@gencat.net Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya
(JARC) de Girona
Ronda Ferran Puig, 18 2n
17001 Girona
Tel. 972 208 881
info@jarc.es