Jornada sobre El Cava Rosat
La sala Puig i Cadafalch de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) de Barcelona acull el proper 24 de febrer una jornada sobre el cava rosat que, pel fet de ser un producte nou en el mercat, és objecte d'una atenció especial per part de la Secció de Viticultura i Enologia de la ICEA.
L'esdeveniment vol recordar la gran importància que té per al nostre país l'elaboració del cava, tant com a dinamitzador del teixit social i econòmic d'àmplies zones agràries com per les arrels que té en la nostra cultura gastronòmica. La jornada tindrà dues parts. La primera, començarà a les 18.30 h., amb un discurs introductori sobre la Importància econòmica del cava, a càrrec del Sr. Josep M. Puiggrós, coordinador de la Secció de Viticultura i Enologia. Tot seguit, el el Sr. Jaume Gramona, director tècnic de GRAMONA, S.A, i Professor de la Facultat d'Enologia de la Universitat Rovira i Virgili oferirà una conferència anomenada El cava rosat: un amor a primera vista. En la segona part es farà un tast comentat i es proposaran possibles maridatges en la gastronomia. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la secretaria de la ICEA.
Montserrat Camps
Tel.: 933 248 581
A / e: icea@iecat.net