DE L¿11 AL 13 DE MARÇ | 13/01/2005  Ruralcat

Setena edició de la Fira Agrícola i Ramadera de les comarques de Girona

La setena edició de la Fira Agrícola i Ramadera de les comarques de Girona (FIRAGRI), l¿única d¿aquestes característiques que s¿organitza a la demarcació gironina, es farà a la ciutat de Figueres del dia 11 al 13 de març.

Setena edició de la Fira Agrícola i Ramadera de les comarques de Girona

FIRAGRI pretén ser un gran aparador per mostrar les últimes novetats en matèria de maquinària, productes i serveis destinats a les activitats agrícola i ramadera i també vol convertir-se en un punt de referència i trobada pels professionals dels sectors representats al certamen. S¿hi destinaran uns 30.000 metres quadrats de terreny i s¿espera la participació d¿uns 120 expositors. La Fira Agrícola i Ramadera de les Comarques de Girona que organitza l¿Ajuntament de Figueres s¿emplaçarà al Recinte Firal d¿aquesta ciutat situat al carrer Alemanya del polígon industrial del municipi, a la zona sud de la capital altempordanesa. El seu horari comercial serà cada dia des de les 10:00 hores del matí fins a les 19:30 hores. El preu de les entrades serà de 2,50 euros.

Novetats d¿enguany

Entre les novetats que s¿hi podran veure destaca la presència d¿un sistema de climatització geotèrmic solar que permet l¿ús de la calefacció a l¿hivern i la refrigeració a l¿estiu, a més de proveir d¿aigua calenta sanitària al lloc on s¿ubiqui. A la fira també s¿hi exhibiran unes noves tolves o menjadores dissenyades per alimentar porcs d¿engreix i porcs desmamats fabricades totalment en acer inoxidable, material que allarga la vida d¿aquest producte ja que no es fa malbé amb l¿ambient corrosiu que hi ha enmig d¿aquests animals. Així mateix s¿hi mostrarà un nou vehicle multiservei de dues places, lleuger i compacte, amb tracció 2x4 i 4x4, embragatge centrífug i capacitat de càrrega de 500 quilograms que es pot fer servir en una granja, en terrenys de cultiu, per portar el menjar als vedells quan pasturen al camp, per netejar el sotabosc, en finques, per les feines de les brigades municipals d¿obres, de manteniment o de jardineria, etc. També s¿hi veuran nous remolcs, cubes i plataformes.

Bestiar viu

FIRAGRI exhibirà diversos exemplars vius de cavalls, vaques i xais, que se situaran en un recinte tancat instal·lat al costat del pavelló comercial de la fira i s¿adaptarà totalment a les necessitats d¿aquestes bèsties. Per a més informació podeu contactar amb l¿organització:
FIRAGRI
Telf: 972 67 62 23
Telf: 666 86 90 13 (Mercè Illa)
E-mail:fipromo@ddgi.es
Àrea de Promoció de l¿Ajuntament de Figueres
Salvador Torres
Telf: 972 67 35 30 (matins)