AJUTS | 20/12/2019  Ruralcat

Convocats els ajuts al sector agrícola en matèria de sanitat vegetal corresponents al 2020

Els ajuts componen les actuacions de prevenció, control i eradicació de malalties i plagues vegetals fetes durant el 2019.

Els ajuts tenen un import total d'1,8 milions d’euros

Els ajuts tenen un import total d'1,8 milions d’euros

El Departament d’Agricultura ha convocat per al 2020 els ajuts destinats al sector agrícola en matèria de sanitat vegetal.

El període d'execució de les actuacions comprèn des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2020 per a les actuacions de prevenció, control i eradicació de malalties i plagues vegetals i des de la presentació de la sol·licitud fins al 31 de desembre de 2020 per a les actuacions base d'assessorament en Gestió Integrada de Plagues.

Les actuacions s'han de justificar abans de l'1 de març de l'any següent a l'any d'execució de les activitats perquè com a màxim el 30 d'abril de l'any següent a l'any d'execució de les activitats es pugui procedir a la certificació i comprovació de l'execució de les actuacions subvencionables.

Els ajuts, per un import total d'1,8 milions d’euros, seran a càrrec dels pressupostos del Departament Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació per a l'any 2021.

Els ajuts concedits es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: DOGC

Informació relacionada

El més llegit

Agricultura lidera el projecte transfronterer TRANSGROWTH que donarà suport al sector de l’oli d’oliva a Catalunya

Les principals fires del sector agroalimentari durant el 2020

RuralCat oferirà 29 cursos a distància en 72 edicions diferents durant el 2020