FORMACIÓ ECA | 10/05/2010  DAR

S'obren les preinscripcions dels cicles formatius de grau mitjà als centres de capacitació agrària

Dilluns 10 de maig s'obre el termini de preinscripcions per al curs 2010/2011 dels cicles formatius de grau mitjà a les escoles i centres de capacitació agrària del DAR. El període d'inscripció finalitza el divendres 21 de maig.

curs eca 051010 cont

Uns alumnes assisteixen a classe. Font: DAR.

 
L'oferta de cicles formatius de les escoles i centres de capacitació agrària és la més amplia per al sector, ja que inclou tots els cicles formatius de la família professional agrària, i d'altres relacionats amb la indústria agroalimentària i el món rural.
 
D'acord amb la implantació de la nova formació professional, enguany s'oferiran nous cicles de la família agrària: el CFGM de producció agroecològica i el CFGM de producció agropecuària en les especialitats agrícola i ramadera.
I es continuaran oferint el CFGM de Jardineria i el de Treballs forestals i de conservació del medi natural.
 
En l'àmbit agroalimentari s’ofereix per segon any consecutiu el nou cicle Olis d'oliva i vins.
 
L'oferta es completa en l’àmbit de la pluriactivitat amb el cicle de Conducció d'activitats físicoesportives en el medi natural.
 
En aquest mateix període també s'obre la preinscripció al curs d'auxiliar en activitats agropecuàries, emmarcat en els programes de qualificació professional. Aquest curs permet que els joves que no han obtingut la titulació de graduat en ESO realitzin una formació professional inicial en el sector agropecuari i obtinguin competències professionals del nou model d'FP.

 

 

Informació relacionada