RURALCAT | 07/01/2020  Ruralcat

Les 10 notícies més llegides al 2019

Durant el passat any la secció de notícies de RuralCat va registrar un total de 85.226 pàgines visualitzades, el que representa el 6% del tràfic total del portal.

Des del portal RuralCat es pot seguir tota l’actualitat diària de l’àmbit agroalimentari i medi natural

Des del portal RuralCat es pot seguir tota l’actualitat diària de l’àmbit agroalimentari i medi natural

El portal RuralCat va rebre l’any passat un total de 412.518 visites. Del total de visites, el 6% corresponen a la secció de Notícies, que va obtenir 85.226 visualitzacions úniques.

Les notícies que han despertat major interès entre els usuaris són les relacionades amb la formació, el nou decret de fertilització i l’agenda de les principals fires sectorials previstes.

La notícia que informava sobre els nous cursos a distància que oferia RuralCat de cara al 2019 va ser la més llegida de l’any amb 3.764 visites, que representa el 4,42% del total de lectures de la secció de notícies. La notícia del mes de juliol sobre l’aprovació del nou decret de gestió de la fertilització del sòl i les dejeccions ramaderes va obtenir 1.222 visites, ocupant el segon lloc, seguit del recull de les principals fires del sector agroalimentari i rural a Catalunya durant el 2019, amb 959 visites.

La resta de notícies que han captat més l’atenció dels usuaris han estat les principals fires de Catalunya durant el 2018, amb 824 visites, la nova fitxa nº 72 sobre l’eficiència en l’aplicació de les dejeccions ramaderes, amb 770, el nou reglament europeu de productes fertilitzants que será aplicable al 2022, amb 618, el Dossier Tècnic nº 99 “els sistemes agroforestals”, amb 613, la nova edició de cursos durant el 2018, amb 606, el Dossier Tècnic nº 96: “Energia i regadiu. Bombament solar”, amb 550 i, per últim, els resultats del projecte sobre l’eficàcia de la gestió de les cobertes vegetals amb roller crimper sobre flora arvense, amb 452 visites.

Des del portal RuralCat es pot seguir tota l’actualitat diària de l’àmbit agroalimentari i medi natural, a més d’oferir informació en més profunditat sobre temàtiques concretes a través de reportatges mensuals i entrevistes amb profunditat a personalitats i professionals rellevants del sector.

A la secció d’Informació també es pot consultar l’agenda de properes activitats previstes, el Butlletí de RuralCat, els darrers Articles tècnics i Dossiers Tècnics publicats, Entrevistes, Infografies, els principals Premis convocats pel sector, Reportatges i Fitxes tècniques.

Font: RuralCat

Informació relacionada

Notícies relacionades