FORMACIÓ AGRÀRIA | 16/12/2004  Ruralcat

Comença la preinscripció per al curs bàsic de Producció Integrada

El proper 15 de febrer comença el curs bàsic de Producció Integrada, una acció formativa que es farà íntegrament a través de RuralCat. A partir d'aquest moment i fins el proper 31 de gener ja pots formalitzar la teva preinscripció al curs, que té un límit de 50 places.

Aula amb ordinadors en xarxa

L'objectiu principal d'aquesta acció formativa és donar resposta a les necessitats de formació específica dels productors i elaboradors que es volen incorporar al Sistema de la Producció Integrada, adquirint els coneixements necessaris per desenvolupar-lo amb èxit.

Organització i desenvolupament del curs

La impartició del curs, dissenyat en format on-line, es farà mitjançant el portal RuralCat. Cada alumne tindrà un tutor que farà el seu seguiment individual, l'informarà del funcionament del curs i l'ajudarà en el seu aprenentatge. Abans de l'inici del curs els alumnes hauran d'assistir a una sessió presencial, on es presentarà el programa i la metodologia del curs i es realitzarà una pràctica d'accés a l'entorn d'aprenentatge on treballaran durant el curs. La durada del curs és de 50 hores, 38 hores de part teòrica impartida vía Internet i estructurada especialment per tal que l'alumne la pugui seguir des del seu domicili. Pel que fa a la part pràctica, són 12 hores repartides en dues sessions presencials dedicades a visites tècniques, i es realitzaran al final del curs. El curs començarà el dia 15 de febrer i finalitzarà el 15 d¿abril de 2005 i té un cost de 50 euros. Per tal de poder seguir-lo cal disposar d'equip informàtic amb connexió a Internet. Tanmateix, hi ha la possibilitat d'utilitzar les aules d'informàtica de la xarxa d'Escoles de Capacitació Agrària del DARP. L¿alumne que finalitzi el curs correctament obtindrà un certificat que acreditarà una formació de 50 hores, que l'habilitarà per a l'exercici de l'activitat productiva en el Sistema de la Producció Integrada. Per a més informació podeu consultar l'opció Cursos on-line de l'apartat Formació del menú lateral de navegació de RuralCat o el web del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.