El DARP elaborarà un Llibre Blanc de la Producció Agroalimentària Ecològica
El DARP impulsarà l¿any vinent l¿elaboració d¿un Llibre Blanc de la Producció Agroalimentària Ecològica, amb la participació de totes les veus interessades. Aquest servirà per ajudar a dissenyar les futures línies d¿actuació del Govern català en matèria de producció agroalimentària ecològica.
Elaboració ecològica de produtes alimentaris. Foto: DARP
Així ho va anunciar ahir el director general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries del DARP, Salvador Puig, durant la inauguració de la jornada "La recerca i la Transferència tecnològica en agricultura ecològica, una eina bàsica per al desenvolupament del sector a Catalunya". L¿agricultura ecològica constitueix un model que harmonitza la producció, la conservació dels recursos naturals i el desenvolupament rural. Catalunya té més de 50.000 hectàrees inscrites i aplega la major part de la indústria elaboradora i comercialitzadora de l¿Estat espanyol amb 620 productors, 277 elaboradors i, aproximadament, 60 comercialitzadors i importadors.