FIRA DE MOSTRES | 01/12/2004  Ruralcat

Expoaviga es consolida en l'àmbit internacional amb visitants de 81 països

La XV edició d'Expoaviga 2004 ha rebut 49.178 visitants, xifra que supera el 48.000 assistents de l'edició anterior. Del total de visitants, un 11 per cert procedeixen de l'estranger, fet que els seus organitzadors veuen com la consolidació de la mostra a nivell internacional.

Estand de RuralCat a Expoaviga 2004

Portugal, Llatinoamèrica, Itàlia i França són les regions d'origen de la majoria dels 5.412 visitants estrangers. Expoaviga 2004 ha comptat amb visitants de 81 països, set més que l'edició de 2002, amb procedències tan diverses com Tailàndia, Nova Zelanda, Moçambic o Líban. Una altra prova de la internacionalització del saló, segons els organitzadors, han estat les reunions que s'han mantingut amb els responsables d'importants fires europees. Amb aquests s'estan estudiant col·laboracions futures per tal d'optimitzar l'oferta de certàmens del sector ramader bianuals líders a Europa amb dimensió internacional. Pel que fa als visitants nacionals, els responsables de la fira destaquen l'assistència de professionals del sector de totes les Comunitats Autònomes, destacant Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó i Andalusia. Enguany Expoaviga ha comptat amb més de 350 expositors, que han representat unes 1.100 empreses i han ocupat 68.000 metres quadrats de superfície bruta del recinte firal de Montjuïc.

La presència de RuralCat a l'estand del DARP

En l'edició 2004, RuralCat ha estat present per primera vegada a la fira, formant part de l'estand que el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat va instal·lar al recinte firal. Al llarg dels quatre dies de la mostra nombrosos visitants van apropar-se a RuralCat per tal d'informar-se sobre els serveis del portal i, en alguns casos, inscriure's a la nostra comunitat.

Les jornades tècniques superen les expectatives

Els responsables d'Expoaviga han destacat l'èxit de les jornades i sessions tècniques celebrades a la mostra, que han abordat temàtiques de màxima actualitat sobre producció i sanitat animal. En total, hi han assistit 3.715 congressistes.