ES LLIURARAN A TÀSTUM 2010 | 14/05/2010  DAR

El DAR atorga 26 diplomes de Mestre Artesà Alimentari

Els 26 diplomes de Mestre Artesà Alimentari que atorga el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural corresponen enguany a nou pastissers, vuit forners, set cansaladers-xarcuters i dos xurrers que reuneixen determinats mèrits de creativitat i coneixement en el camp de l'artesania alimentària. Per demarcacions, 13 pertanyen a les comarques de Barcelona, sis a les de Girona, cinc a les de Lleida, i els dos restants a les de Tarragona.

pastisseria cont

Font: MER.

 

L'atorgament s'ha realitzat d'acord amb les propostes presentades i amb l'informe favorable de la Comissió d'Artesania Alimentària de Catalunya del 16 de març de 2010. Es consideren mestres artesans alimentaris aquells que compleixen uns determinats mèrits de creativitat i coneixements en el camp de l'artesania alimentària, han exercit com a artesans alimentaris durant un període mínim de 15 anys, i disposen del carnet d'artesà alimentari.
 
El conseller Joaquim Llena presidirà l'acte de lliurament el proper 18 d'octubre en el marc de la tercera edició de Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya que, com en les edicions anteriors, es celebrarà al Teatre Nacional de Catalunya, i que enguany es centrarà en les xarxes de proximitat i en la venda directa.