AJUTS | 10/02/2020  Ruralcat

Ajuts a la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins

El DARP ha aprovat les bases reguladores dels ajuts que estableix el Fons Europeu Marítim i de la Pesca relatius a la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins i règims de compensació en el marc d'activitats pesqueres sostenibles i recollida de deixalles marines.

El cofinançament del FEMP a aquests ajuts és del 75%

El cofinançament del FEMP a aquests ajuts és del 75%

L'objectiu dels ajuts és la protecció i recuperació de la biodiversitat i els ecosistemes marins i règims de compensació en el marc d'activitats pesqueres sostenibles i recollida de deixalles marines.

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les federacions de confraries de pescadors d'àmbit territorial català que promoguin la realització d'un projecte destinat a complir l'objecte d'aquestes bases reguladores.

Els ajuts tenen caràcter de subvenció directament aplicable a les despeses ocasionades per l'organització i el funcionament d'un sistema de recollida de deixalles marines al mar amb la participació del sector pesquer i per les actuacions de comunicació, informació, formació i sensibilització i conscienciació en aquest àmbit.

El cofinançament del FEMP a aquests ajuts és del 75%. Les sol·licituds per acollir-se als ajuts s'han de presentar per mitjans telemàtics des de la pàgina web http://seu.gencat.cat o http://agricultura.gencat.cat/ca/tramits/ajuts.

Font: DOGC

Informació relacionada

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància