11 DE NOVEMBRE | 17/10/2004  Ruralcat

Taller de Creació de Projectes Europeus al CIDEM

El Centre d'Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat de Catalunya organitza el Taller de Creació de Projectes Europeus, que tindrà lloc el 27 d¿octubre i el 3 i 11 de novembre, en el marc del Pla d¿Innovació de Catalunya.

S¿adreça a les empreses proveïdores o usuàries de tecnologies de processos de producció, materials, tecnologies "nano" i similars amb l¿objectiu d¿afavorir la participació d'aquestes en projectes d¿R+D (Recerca i Desenvolupament) amb subvencions comunitàries del Sisè Programa Marc d¿R+D de la Comissió Europea. El Taller permetrà als participants, principalment responsables dels departaments d¿R+D o d¿Innovació, accedir al consell i acompanyament d'experts en tot el procés de desenvolupament d¿una idea fins a un projecte europeu. En aquest sentit, consistirà en tres sessions en les quals s¿explicarà el funcionament de programes europeus i la preparació de projectes, es presentaran exemples de projectes i s¿oferirà als assistents l¿oportunitat de desenvolupar les seves idees juntament amb els experts. Les sessions seran pràctiques per tal d¿ajudar a iniciar projectes propis i participar en iniciatives endegades per altres empreses i entitats. El calendari és el següent:
  • Primera sessió: dimecres, 27/10/2004, de 9:30h a 14h

  • Segona sessió: dimecres, 03/11/2004, de 9:30h a 14h

  • Tercera sessió: dimecres, 10/11/2004. de 9:30h a 14h

  • Les places per assisitir al Taller, totalment gratuït, estan limitades fins a un màxim de 18 persones. Podeu presentar la vostra sol·licitud d¿inscripció a eic@cidem.gencat.net fins el 18 d¿octubre, o bé trucar al 93 567 49 04 per resoldre qualsevol dubte.