PRODUCCIÓ ECOLÒGICA | 07/05/2014  CCPAE

Arriba la 21a edició de la fira BioCultura Barcelona

Més de 700 empreses i una mitjana de 70.000 visitants es trobaran a la 21a edició de la fira BioCultura a Barcelona. El certamen tindrà lloc del dijous 8 al diumenge 11 de maig, al Palau de Sant Jordi a la capital catalana

Biocultura

El 60% dels expositors de la fira són empreses del sector agroalimentari ecològic, però el recinte comptarà amb representació d'altres sectors com els de la cosmètica i el tèxtil, la bioconstrucció, les energies renovables, les teràpies naturals, el turisme rural i les ONGs.

L'oferta de la fira es completa amb 12 sales per a conferències, 400 activitats, i espais per artesans, agricultura, presentació de novetats, tastos, degustacions, showcookings, entre d'altres. El Festival Ecològica de la Infància MamaTerra també omplirà l'espai amb una oferta plena de tallers per als més petits.

Entre les activitats que es duran a terme durant l'esdeveniment, destaquen la presentació de la Trobada ECONETWORKING (divendres 9, 11h, sala 5), la quarta jornada de menjadors escolars ecològics (dissabte 10, 10.50h - 14h, sala 8), i la jornada informativa "Ganaeco" (divendres 9, 15.30h, sala 1; i dissabte 10, 12h, sala 2), dins de la campanya de sensibilització de la SEAE sobre ramaderia ecològica.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), juntament amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, hi participa amb un estand informatiu (estand 147) per divulgar la certificació de la producció agrària ecològica entre els assistents a la fira durant els quatre dies de certamen.

 

Informació relacionada