Recomanacions per contenir el COVID-19 adreçades a les empreses agroalimentàries
L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha elaborat una sèrie de documents amb recomanacions per ajudar en la contenció de la transmissió del COVID-19.
L’ACSA informa que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font de transmissió del Coronavirus
En concret, hi ha dos documents que van adreçats a totes les empreses alimentàries, un amb recomanacions sobre la higiene i l’altre sobre la neteja i desinfecció de les instal·lacions, i dos documents més adreçats a empreses que tracten amb el públic directament, un per les empreses alimentàries i establiments que fan venda directa al públic i l’altre per a les empreses que fan el repartiment a domicili d’aliments.
Per a més informació: http://acsa.gencat.cat/ca/seguretat_alimentaria/mesures-de-contencio-de-la-transmissio-de-covid-19-/
Així mateix, l’ACSA també ha informat que actualment no hi ha evidència que els aliments siguin una font o via probable de transmissió del Coronavirus, com es potveure en aquest article: http://acsa.gencat.cat/ca/seguretat_alimentaria/mesures-de-contencio-de-la-transmissio-de-covid-19-/no-hi-ha-evidencia-que-els-aliments-siguin-una-font-o-una-via-de-transmissio-del-coronavirus/
Font: Subdirecció General d’Indústries i Qualitat
Informació relacionada
- Mesures de contenció de la transmissió de COVID-19
- Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments
- Recomanacions de neteja i desinfecció d’instal·lacions en empreses alimentàries per a la prevenció de coronavirus
- Recomanacions per establiments del sector alimentari amb servei directe al públic
- Recomanacions d'higiene per a empreses alimentàries