AJUTS | 25/03/2020  Ruralcat

Es prorroga fins el 15 de juny el termini per a presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la DUN 2020

El termini es prorroga davant la situació provocada pel COVID-19. Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN.

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN

El termini de presentació de la Declaració Agrària (DUN) 2020, a través de la qual es pot sol·licitar els ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) de l’any 2020 i realitzar altres tràmits al Departament d’Agricultura es prorroga fins el proper 15 de juny davant de la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN. Respecte a l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya, el termini s'ampliarà fins als 15 dies naturals ​posteriors a la suspensió de l’estat d’alarma.

Cal recordar que el termini es va iniciar el passat 1 de febrer, i estava previst que finalitzés el 30 d’abril, però ara s’ha allargat davant la situació actual.

Les sol·licituds dels ajuts directes i del Contracte Global d’Explotació (CGE) es realitza de forma telemàtica a través de l’aplicació de la DUN, amb el suport de les Entitats col·laboradores.

Cal recordar que el web del Departament d’Agricultura, a través de la pàgina de la DUN, es disposa de tota la informació per a fer la sol·licitud dels ajuts, i hom hi troba l’accés a l’aplicació DUN, els manuals, les Entitats Col·laboradores, i els contactes dels grups de suport.

Font: DARP

Informació relacionada

El més llegit

Es publica la distribució general de la superfície de Catalunya de 2019

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juliol

Es publiquen les dades de superfícies municipals de tots els conreus de Catalunya de la campanya 2019