AJUTS | 25/03/2020  Ruralcat

Es prorroga fins el 15 de juny el termini per a presentar la sol·licitud dels ajuts i tràmits a la DUN 2020

El termini es prorroga davant la situació provocada pel COVID-19. Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN.

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN

El termini de presentació de la Declaració Agrària (DUN) 2020, a través de la qual es pot sol·licitar els ajuts de la Política Agrària Comuna (PAC) de l’any 2020 i realitzar altres tràmits al Departament d’Agricultura es prorroga fins el proper 15 de juny davant de la situació excepcional d’estat d’alarma provocada pel coronavirus SARS-COV-2.

Els ajuts que queden prorrogats són els ajuts directes, els ajuts a la sostenibilitat, els ajuts a la competitivitat, i la resta de tràmits DUN. Respecte a l’ajut a la reestructuració i reconversió de la vinya, el termini s'ampliarà fins als 15 dies naturals ​posteriors a la suspensió de l’estat d’alarma.

Cal recordar que el termini es va iniciar el passat 1 de febrer, i estava previst que finalitzés el 30 d’abril, però ara s’ha allargat davant la situació actual.

Les sol·licituds dels ajuts directes i del Contracte Global d’Explotació (CGE) es realitza de forma telemàtica a través de l’aplicació de la DUN, amb el suport de les Entitats col·laboradores.

Cal recordar que el web del Departament d’Agricultura, a través de la pàgina de la DUN, es disposa de tota la informació per a fer la sol·licitud dels ajuts, i hom hi troba l’accés a l’aplicació DUN, els manuals, les Entitats Col·laboradores, i els contactes dels grups de suport.

Font: DARP

Informació relacionada

El més llegit

S’avancen quatre cursos de formació a distància al 31 de març

Les Escoles Agràries oferiran 21 cicles formatius professionals per al proper curs

Segueix l’activitat de formació contínua a distància (FAD) malgrat les mesures pel Covid-19