Nova guia de l’OMS amb recomanacions enfront el COVID-19 per a les empreses alimentàries
La guia ofereix un conjunt de recomanacions d’higiene i d’organització del personal així com mesures de prevenció i protecció dels treballadors del sector alimentari enfront el COVID-19.
L’OMS recorda que no hi ha evidència que els aliments o els seus embolcalls puguin transmetre la malaltia
L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha publicat en data 7 d’abril la Guia COVID-19 i Seguretat alimentària per als operadors de les Indústries alimentàries, que ha traduït al català l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA).
En aquesta guia hi ha una sèrie de recomanacions d’higiene i d’organització del personal destinades a assegurar el compliment de les mesures de protecció dels treballadors del sector alimentari enfront el COVID-19 i prevenir la seva exposició o transmissió, així com per reforçar les pràctiques de neteja i higiene alimentària per poder mantenir la integritat de la cadena alimentària i el proveïment d’aliments segurs durant la pandèmia.
En el document l’OMS recorda que no hi ha evidència que els aliments o els seus embolcalls puguin transmetre la malaltia.
Font: DARP