EMPRENEDORIA | 29/05/2014  FCAC7RuralCat

La FCAC impulsa el "networking" a BizBarcelona

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i el Departament d'Agricultura (DAAM) impulsen el networking agroalimentari al Saló BizBarcelona, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juny. L'activitat està adreçada a joves que estan realitzant formació en emprenedoria agrària.

Imatge d'una edició del BizBarcelona. Font: BizBarcelona

Imatge d'una edició del BizBarcelona. Font: BizBarcelona

Sota el lema “Sinergies al sector agroalimentari”, en aquesta edició es durà a terme un acte adreçat a joves emprenedors del sector que actualment estiguin realitzant formació en emprenedoria agroalimentària arreu de Catalunya. L’activitat té la finalitat de crear vincles i generar oportunitats empresarials entre emprenedors del sector i empreses d’assessorament, serveis, finançament i noves tecnologies col·laboradores del BizBarcelona.

Enric Dalmau, responsable de formació de FCAC, explica que “el saló BizBarcelona és un gran escenari per plantejar un networking agroalimentari que permeti donar respostes tant als emprenedors del sector que vulguin crear la seva empresa com a aquells que ja les tenen creades i les volen fer créixer. La fira de l'emprenedoria de Barcelona també ha de ser la dels joves que emprenen en el món rural”.

El DAAM i FCAC col·laboren des del any 2006 duent a terme formació per a joves emprenedors catalans. Fins ara, s’han organitzat 16 emprenedories en les quals han participat uns 360 alumnes, molts dels quals són socis d’una cooperativa agrària.
 

Informació relacionada