AJUTS | 20/04/2020  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts directes per a autònoms i microempreses del sector turístic

Des del Govern s'ha activat una línia d'ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic.

El tràmit per sol·licitar l’ajut ja està obert

El tràmit per sol·licitar l’ajut ja està obert

Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000 euros de volum anual de facturació. 

El tràmit per sol·licitar l’ajut ja està obert i estarà disponible fins exhaurir els 3,5 milions d’euros de pressupost disponible. Podeu accedir a sol·licitar l’ajut a:

http://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-per-a-microempreses-i-professionals-del-sector-turistic-afectats-per-la-COVID-19

En aquest enllaç trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions. 

Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

Per més informació podeu consultar directament amb el Canal Empresa on també trobareu un apartat amb preguntes freqüents.

Font:  Departament d’Empresa i Coneixement 

Informació relacionada