FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 21/04/2020  Ruralcat

L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya obre avui la matrícula dels cursos i certificats de Marina Mercants en línia

D’aquesta forma, l’Escola vol mantenir la formació marítimopesquera per donar resposta al sector durant la pandèmia.

El període de matriculació finalitza el 4 de maig

El període de matriculació finalitza el 4 de maig

L’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, en col·laboració amb les confraries de pescadors, posa en marxa els cursos de Mariner Pescador, Higiene de la producció primària en pesca extractiva i de Certificat en Formació Bàsica en Seguretat, previstos per al segon trimestre, en la modalitat en línia a partir del dia 4 de maig.

Les persones interessades en incorporar-se a aquests cursos és imprescindible que disposin d’internet, d’una adreça electrònica i d’un ordinador o tauleta per poder accedir a l’entorn virtual en el que faran la formació.

La matrícula romandrà oberta entre els dies 21 d’abril i 4 de maig, ambdós inclosos, i es pot formalitzar a través de les confraries de pescadors de Roses, Blanes, Arenys de Mar, Barcelona i L’Ametlla de Mar o bé enviant un correu electrònic a cursosnauticaprofessional@gencat.cat.

Els alumnes que superin la part teòrica podran accedir a realitzar les pràctiques una vegada les autoritats competents autoritzin la formació presencial.

Amb aquesta acció l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya vol mantenir la formació marítimopesquera per tal de donar resposta al sector i a aquelles persones que s’hi volen incorporar una vegada se superi l’episodi de pandèmia i es restableixi l’activitat al conjunt del país.

Va ser el passat dia 13 d’abril que la Direcció general de Marina Mercant, depenent del Ministerio de Fomento, va emetre una resolució per la qual autoritzava les escoles i entitats homologades a impartir la formació teòrica dels cursos de certificat de Marina Mercant amb la modalitat a distància i en línia.

Font: DARP