Estudi sobre el cultiu del pebrot en hivernacle
Aquest estudi, realitzat per Francisco E. Vicente, Luis Fernando Condés i Antonio Gutierrez, de l¿Oficina Comarcal Agraria de Cartagena-Mar Menor, de la Conselleria d¿Agricultura, Aigua i Medi Ambient de Múrcia, analitza el cultiu del pebrot en hivernacle. En el treball es diferencia en tot moment si el cultiu definitiu es realitza en sòl o en substrat.
Aquest estudi, realitzat per Francisco E. Vicente, Luis Fernando Condés i Antonio Gutierrez, de l¿Oficina Comarcal Agraria de Cartagena-Mar Menor, de la Conselleria d¿Agricultura, Aigua i Medi Ambient de Múrcia, analitza el cultiu del pebrot en hivernacle. En el treball es diferencia en tot moment si el cultiu definitiu es realitza en sòl o en substrat. Els autors han estructurat l¿estudi en diferents apartats oferint una àmplia visió de totes les característiques d¿aquest tipus de cultiu. Així doncs, trobareu les condicions aconsellables del planter, el trasplantament, la conducció del cultiu i la fertilització. Tanmateix, el treball fa menció del material vegetal, les fisiopaties d¿aquest fruit, com poden ser el cracking o l¿stip, i la desinfecció del cultiu. A continuació us adjuntem l¿estudi complert, en format pdf, on a banda dels apartats citats, també ofereix enllaços per ampliar informació, així com una bibliografia específica del tema.