SANITAT VEGETAL | 05/05/2020  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de maig

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Infecció primària de míldiu

Infecció primària de míldiu

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera), fruiters de pinyol (cirerer), fruita seca (avellaner, ametller i noguer), cítrics, olivera i vinya.

Cultius hortícoles: tomàquet, carbassó, enciam, api, julivert i maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (alzina, roure, om, pi, pollancre, castanyer, margalló, boix), parcs i jardins (castanyer d’Índies, cítrics ornamentals, palmera, plàtan, rosàcies ornamentals i boix).

Cultius extensius: arròs, cereals, blat, titricale, civada, sègol, ordi, colza, panís, pèsol farratger i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal

El més llegit

S’amplien els terminis de presentació de la sol·licitud única i els ajuts associats al contracte global d’explotació fins el 31 de maig

El projecte LIFE AGRICLOSE es suma a la Setmana Internacional del Compost (ICAW)

El DARP actualitza els principals indicadors del sector agrícola de la campanya 2020