AJUTS | 05/05/2020  Ruralcat

Es convoquen els ajuts per a la recuperació del sector pesquer i aqüícola afectat pel temporal Glòria

Aquests ajuts, amb un import de 2,1 milions d’euros, van destinats a recuperar la capacitat productiva d’aquests sectors afectats pel temporal que va tenir lloc del 20 al 23 de gener d’enguany.

El temporal que va tenir lloc del 20 al 23 de gener d’enguany

El temporal que va tenir lloc del 20 al 23 de gener d’enguany

El Departament d’Agricultura ha convocat els ajuts de minimis relatius a la recuperació de la capacitat productiva del sector pesquer i aqüícola afectada pel temporal Glòria que va tenir lloc entre els dies 20 i 23 de gener de 2020, que va causar múltiples destrosses i danys en diferents punts del territori català.

Els ajuts que preveu aquesta convocatòria, per un import total de 2.100.000 euros, van destinats a les empreses aqüícoles, per un import de 1.600.000 euros, per a les actuacions per a la restitució del potencial productiu, compensació de càrregues financeres per operacions de finançament amb l'ICF; i per a persones propietàries i/o armadores d'embarcacions pesqueres destinades a arts de pesca passius perduts o danyats, amb 500.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies des de l'endemà de la publicació de la resolució en el DOGC.

Els ajuts concedits es faran públics en la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya http://seu.gencat.cat i al web http://agricultura.gencat.cat/beneficiarisajuts, fent ús dels mitjans electrònics establerts.

Font: RuralCat

Informació relacionada