ESCOLES AGRÀRIES | 07/05/2020  Ruralcat

Les Escoles Agràries ofereixen jornades de portes obertes virtuals

Els centres de formació agrària reglada de Catalunya estan organitzant pels propers dies jornades virtuals per tal de donar a conèixer les instal·lacions i els programes formatius als nous estudiants.

Vista aèria de l'EA del Solsonès

Vista aèria de l'EA del Solsonès

Davant l’actual estat d’alarma derivat pel Covid-19, les Escoles Agràries estan oferint jornades de portes obertes en línia per tals que els futurs estudiants puguin conèixer els centres.

L’Escola Agrària de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech realitzarà per primer cop una Jornada de Portes Obertes virtuals el proper dissabte 9 de maig a partir de les 10h, on es podrà conèixer l’oferta formativa  del centre en diverses trobades amb l’equip directiu i docents via on-line, en concret una per cada cicle formatiu. L’escola s'ha adaptat així a les circumstàncies i ha preparat aquestes trobades on-line  per continuar donant a conèixer què es fa en cada cicle formatiu i respondre tots els dubtes dels futurs alumnes de l’any vinent, en diferents torns. A les 10h serà el torn del CGGM Olis i vins , a les 12h del CFGS Vitivinicultura i a les 17h del  CFGS Màrqueting.

Més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-viticultura-enologia-merce-rossell-domenech/

L’Escola Agrària del Solsonès també oferirà el proper 14 de maig a les 17h una jornada virtual de portes obertes a través de l’enllaç https://meet.jit.si/portes_obertes_EA_Solsones. El centre ofereix els cicles formatius de grau superior  de Paisatgisme i medi rural, perfil agropecuari i Gestió forestal i del medi natural

Més informació: www.easolsones.cat o  http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-solsones/

L’Escola Agrària de Manresa també celebra avui de 18 a 20h un webinar de presentació del Cicle formatiu de grau mitjà en Producció Agroecològica. Si esteu interessats podeu trucar al 93 874 90 60 o enviar un correu electrònic a ccagraria.manresa@gencat.cat. Des del centre es recomana veure el següent vídeo abans  https://drive.google.com/file/d/16snE8vjyuiqeFyTron8ETvFFaDZiJG6a/view.

Més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-manresa/

L’Escola Agrària d’Alfarràs celebrarà la jornada de portes obertes amb visites virtuals i individualitzades al mes de juny. El centre ofereix el CFGM de Producció Agroecològica, que obrirà les preinscripcions del 2 al 8 de juny, i el CFGS de Paisatgisme i medi rural, amb inscripcions del 10 al 17 de juny.

Més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-alfarras/

Per últim, els interessats a formar-se a l’Escola Agrària d’Amposta poden emplenar el formulari següent: https://n9.cl/8ir5. La data de les preinscripcions és del 2 al 8 de juny per al CFGM de producció agroecològica i del 10 al 17 de juny per al CFGS de paisatgisme i medi rural.

Més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-amposta/

A l'Escola Agrària de Gandesa, les preinscripcions del CFGM Olis d'oliva i vins serà del 2 al 8 de juny.

Més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/escoles-agraries/escola-agraria-gandesa/

Font: RuralCat

Informació relacionada