INNOVACIÓ | 15/07/2014  RuralCat

Els Premis Ruralapps fusionen emprenedoria i TICs

La teva empresa disposa d'una app que aporti una clara millora al sector agroalimentari? Has creat una aplicació mòbil que faciliti al ciutadà l'ús o l'accés en qualsevol servei de l'àmbit rural? Participa als Premis Ruralapps i guanya fins a 3.000 euros.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca Alimentació i Medi Natural, amb la col·laboració de Barcelona Digital Centre Tecnològic, ha endegat la 1a edició del Premi Ruralapps per a promoure la innovació tecnològica en el sector agrari, alimentari i rural i l'apropament del sector a la ciutadania.

El concurs estableix dues modalitats de premis:

  • Ruralapps-CIUTADÀ, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans i que facilitin l'accés a la informació, en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural, dotada amb 3.000 euros.
  • Ruralapps-PROFESSIONAL DEL SECTOR, per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, la eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d'empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins la seva comercialització, dotada amb 3.000 euros.

Per a formar part del concurs i poder optar als premis, s'haurà de complimentar el corresponent formulari que porta implícit l'acceptació de les bases del concurs.

El termini de presentació de candidatures serà fins el 30 de setembre de 2014 (l'organització es reserva el dret d'ampliar el termini de la convocatòria si així ho considera oportú).

El termini màxim per resoldre la concessió dels premis és el 15 de novembre de 2014 data en la que es publicaran els resultats al web de www.ruralapps.cat i www.ruralapps.es .

El lliurament dels premis es realitzarà en el marc de l'acte de lliurament del premis a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA, organitzat pel DAAM (desembre 2014).
 

Informació relacionada