SANITAT VEGETAL | 31/08/2004  Ruralcat

Nova campanya d¿avisos fitosanitaris 2005: un servei més personalitzat

Amb l¿objectiu d¿afinar el servei d¿avisos fitosanitaris i que aquest s¿adeqüi encara més a les necessitats de cada usuari, la nova campanya permet la subscripció al servei en funció de l¿estació d¿avisos i el tipus de cultiu.

Avisos fitosanitaris al mòbil i e-mail

Per fer ús del servei d¿enviament de missatges al mòbil i correu electrònic cal registrar-se a RuralCat omplint el formulari d¿inscripció. Un cop inscrits només heu d¿accedir a la intranet amb el nom i clau que us hauran proporcionat i, des de l¿opció "Preferències", seleccionar "Subscriure's al servei d'avisos a e-mail i mòbil" i omplir les dades que us demanen.

A aquest avantatge cal sumar la possibilitat que l¿usuari pugui, des de la seva intranet, modificar el correu o el número de mòbil on vol rebre els avisos o, si s¿escau, donar-se de baixa d¿aquest servei.

Opció 'Preferències', seleccionar 'Subscriure's al servei d'avisos a e-mail i mòbil' a la intranet de RuralCat

Aquesta iniciativa de les Estacions d'Avisos del Servei de Sanitat Vegetal, amb el suport de RuralCat, facilitarà que els usuaris inscrits puguin rebre els avisos fitosanitaris per SMS i correu electrònic de més d¿un cultiu i estació, independentment de la seva comarca de residència.

Estació d'AvisosCultius
LleidaFruita: de llavor, de pinyol
Extensius
Móra la NovaFruita: de llavor, de pinyol
Fruita SecaOlivera
VinyaCítrics
TortosaFruita: de llavor, de pinyol
ArròsCítrics
OliveraHortícoles
TarragonaFruita: de pinyol
Fruita SecaOlivera
VinyaCítrics
HortícolesForestal
Castelló d'EmpúriesVinyaOlivera
La Tallada d'EmpordàFruita: de llavor, de pinyol
Vilafranca del PenedèsFruita: de llavor, de pinyol
Fruita SecaVinyaOlivera
La millora en la personalització del servei, que es va fer pública mitjançant una notícia publicada al portal el 13 de maig i difosa a partir de diversos butlletins setmanals ha comportat un índex elevat de subscripcions. La campanya 2004, en la qual el DARP ha enviat 13.389 missatges a mòbils, ha tingut una acceptació excel·lent entre els pagesos.