PREMIS | 04/06/2020  Ruralcat

Es convoquen els Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals 2020

L’objectiu dels guardons, concedits pel Ministeri d’Agricultura, es distingir projectes nous, excel·lents i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural.

Dona rural

El termini de presentació de les candidatures a aquests premis s'estableix fins el 2 de juliol de 2020 (font: MAPA)

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha convocat els XI Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals, que inclouen diverses categories "Excel·lència a la innovació en l'activitat agrària", "Excel·lència a la innovació en l'activitat pesquera o aqüícola", "Excel·lència a la innovació en la diversificació de l'activitat econòmica del medi rural", "Excel·lència a la comunicació" i un "Reconeixement especial per la trajectòria vinculada a el suport a les dones en el medi rural".

En cada categoria es premiaran tres iniciatives, concedint-se un primer, segon i tercer premi de 18.000, 12.000 i 7.500 euros, respectivament, exceptuant el reconeixement per la trajectòria vinculada a el suport a dones rurals per ser de caràcter honorífic.

Els premis tenen com a objectiu distingir projectes nous, excel·lents, originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori. 

Podran participar dones rurals o entitats de dones vinculades a el sector econòmic pesquer, entès com un conglomerat d'activitats íntimament relacionades, basades en l'explotació i aprofitament dels recursos marins vius, que abasta la pesca extractiva, la comercialització, la transformació, la construcció naval , la indústria auxiliar i els serveis relacionats.

El termini de presentació de les candidatures a aquests premis s'estableix fins el 2 de juliol de 2020, un mes a comptar de la publicació al BOE.

A la seu electrònica del Ministeri es poden descarregar els formularis de sol·licitud.

Font: Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació

Informació relacionada