PREMIS | 04/06/2020  Ruralcat

Es convoquen els Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals 2020

L’objectiu dels guardons, concedits pel Ministeri d’Agricultura, es distingir projectes nous, excel·lents i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural.

Dona rural

El termini de presentació de les candidatures a aquests premis s'estableix fins el 2 de juliol de 2020 (font: MAPA)

El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha convocat els XI Premis d’Excel·lència a la Innovació per a Dones Rurals, que inclouen diverses categories "Excel·lència a la innovació en l'activitat agrària", "Excel·lència a la innovació en l'activitat pesquera o aqüícola", "Excel·lència a la innovació en la diversificació de l'activitat econòmica del medi rural", "Excel·lència a la comunicació" i un "Reconeixement especial per la trajectòria vinculada a el suport a les dones en el medi rural".

En cada categoria es premiaran tres iniciatives, concedint-se un primer, segon i tercer premi de 18.000, 12.000 i 7.500 euros, respectivament, exceptuant el reconeixement per la trajectòria vinculada a el suport a dones rurals per ser de caràcter honorífic.

Els premis tenen com a objectiu distingir projectes nous, excel·lents, originals i innovadors realitzats per dones rurals i actuacions que reconeguin el treball i el paper de les dones en el medi rural, així com promoure la incorporació i inserció laboral de les dones en el territori. 

Podran participar dones rurals o entitats de dones vinculades a el sector econòmic pesquer, entès com un conglomerat d'activitats íntimament relacionades, basades en l'explotació i aprofitament dels recursos marins vius, que abasta la pesca extractiva, la comercialització, la transformació, la construcció naval , la indústria auxiliar i els serveis relacionats.

El termini de presentació de les candidatures a aquests premis s'estableix fins el 2 de juliol de 2020, un mes a comptar de la publicació al BOE.

A la seu electrònica del Ministeri es poden descarregar els formularis de sol·licitud.

Font: Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació

Informació relacionada

El més llegit

Es convoquen els ajuts destinats al desenvolupament local en l'àmbit territorial Leader per al 2020

L’Oficina virtual de l’Oli publica les primeres fitxes de l’evolució de maduració de les olives de l’actual campanya

Jornades tècniques en línia del 19 al 25 d’octubre