SANITAT VEGETAL | 30/07/2020  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’agost

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Larva d’Helicoverpa armigera alimentant-se de les fulles de la col

Larva d’Helicoverpa armigera alimentant-se de les fulles de la col

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera), fruiters de pinyol, fruita seca (ametller i noguer), cítrics, olivera i vinya.

Cultius hortícoles: tomàquet, pebrot, cucurbitàcies, mongeta, col, coliflor, carbassó, porro i maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (alzina i pi), parcs i jardins (ornamentals, cítrics ornamentals, gerani, figueres de moro, palmera, plàtan i boix).

Cultius extensius: arròs, blat, ordi, panís i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

FontOficina de Sanitat Vegetal

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 28 de setembre al 4 d’octubre

La FAD estrena la nova metodologia d’aprenentatge ‘Learning by doing’

Oberts els ajuts per comprar conductímetres per cisterna o bassa