AJUTS | 11/08/2020  Ruralcat

Oberta la convocatòria d’ajuts per a projectes en forma de nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental d'Economia Circular en l'àmbit dels residus

Els Nuclis d’R+D empresarial són ajuts dirigits a empreses catalanes que vulguin desenvolupar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc que responguin a les necessitats del mercat.

Residus plàstics

Amb aquests ajuts es poden rebre fins a 150.000 euros a fons perdut

Els Nuclis d’R+D Empresarial són un ajut a fons perdut destinat a finançar nous productes o serveis tecnològics d’alt risc que responguin a les necessitats del mercat. Disposen de dues modalitats:

-Nuclis d’R+D empresarial locals (consulta les bases de la convocatòria de la línia d'Economia Circular 2020): aquest ajut va destinat a projectes de recerca i desenvolupament portats a terme a Catalunya per empreses que hi tinguin establiment operatiu.

-Nuclis d’R+D empresarial internacionals i Programes ERA-net: aquests ajuts es destinen a desenvolupar projectes d’R+D d’alt impacte al territori i amb abast internacional en col·laboració entre empreses de Catalunya i entitats internacionals.

Amb  aquests ajuts es poden rebre fins a 150.000 euros a fons perdut per desenvolupar durant tres anys el  projecte.

Podran ser beneficiaris les empreses amb ànim de lucre,  experiència i capacitat (infraestructura i econòmica) per fer internament el projecte a Catalunya i que, com a mínim, tinguin quatre anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut.

Els projectes poden realitzar-se de forma individual o col·laborativa mitjançant un conjunt d’empreses regulades per un acord d’agrupació.

Es poden sol·licitar els ajuts fins el 29 de setembre de 2020 a les 14h.

Font: ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa