AJUTS | 26/08/2020  Ruralcat

El Programa Tecniospring INDUSTRY 2020 ofereix ajuts per a contractar personal per desenvolupar projectes de recerca

L'objectiu del programa és regular l'atorgament d'ajuts a la contractació de persones investigadores per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

Tecniospring Industry 2020

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l’1 de setembre de 2020 fins el 16 de novembre de 2020

El programa Tecniospring INDUSTRY d'ACCIÓ ofereix ajuts del 100 % per contractar personal d’R+D durant dos anys a les empreses amb seu operativa a Catalunya i a les entitats acreditades TECNIO. 

Les empreses i entitats acreditades TECNIO podran desenvolupar projectes de recerca aplicada i participar en activitats de formació en transferència tecnològica, emprenedoria i difusió de la seva activitat a la ciutadania. Alhora, tindran l'oportunitat d'establir aliances internacionals estratègiques amb entitats punteres. 

Per tal de rebre els ajuts del programa Tecnniospring, les empreses o entitats acreditades TECNIO han de presentar un projecte de la mà de l'investigador o investigadora que el durà a terme. 

La contractació de la persona investigadora anirà lligada a un projecte de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa. 

Des de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) es facilita un espai de vacants on les empreses poden publicar el seu projecte de recerca i el perfil que necessiten.  

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l’1 de setembre de 2020 fins el 16 de novembre de 2020. 

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència