PREMIS | 03/09/2020  Ruralcat

Oberta la convocatòria als Premis Nacionals de Recerca 2020

Aquests guardons, atorgats per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris, emprenedors i comunicadors científics vinculats al nostre país.

Premis Nacionals de Recerca 2020

Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, convoca la 31a edició dels Premis Nacionals de Recerca. Els guardons consten dels sis premis següents:

  • Premi Nacional de Recerca (investigadors o investigadores sènior).
  • Premi Nacional de Recerca al Talent Jove (investigadors o investigadores de fins a 40 anys).
  • Premi Nacional de Comunicació Científica.
  • Premi Nacional de Mecenatge Científic. 
  • Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.
  • Premi Nacional d’Innovació a la Creació d’una Empresa de Base Científica (nova categoria de guardó, novetat d’enguany).

Aquests guardons tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris, emprenedors i comunicadors científics vinculats al nostre país.

El Premi Nacional de Recerca té una dotació de 40.000 euros i el de Talent Jove de 10.000 euros. A més, tots els guardonats reben una figura acreditativa del ceramista i escultor Jordi Serra.

Poden participar als premis les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca, desenvolupament i innovació.

La presentació de candidatures s’ha de fer a www.fundaciorecerca.cat/premi fins el proper 2 de novembre de 2020 a les 14h.

Font: FCRI