PREMIS | 10/09/2020  Ruralcat

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya convoca el premi ‘Alimentem el món’

L’objectiu del premi és fomentar la sostenibilitat en tots els àmbits, mediambiental, econòmic i social i alhora reconèixer el talent de persones físiques i jurídiques que s’esforcen per assolir un model de producció alimentària més eficient i que contribueixen en fer front als nous reptes del sector agroalimentari.

Premis Alimentem el món

Les candidatures es poden presentar abans de les 14h del dia 30 d’octubre de 2020

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, amb la col·laboració de Caixa d’Enginyers, ha organitzat un reconeixement a iniciatives o projectes que promoguin el desenvolupament sostenible al sector de l’agroalimentació a través de la convocatòria del premi Alimentem el món’.

Amb aquest guardó es vol distingir els projectes dirigits a l’àmbit de l’alimentació i que inclouen al seu programa paràmetres vinculats als objectius de desenvolupament sostenible, com són l’ús d’energies renovables, el desenvolupament rural, el foment de la innovació i les infraestructures resistents, el manteniment de la biodiversitat, la igualtat de gènere, entre altres.

A la convocatòria hi poden participar professionals, empreses públiques o privades, o entitats que hagin dut a terme una iniciativa o projecte que s’esforci per destacar en termes de sostenibilitat i eficiència aplicades dins del procés productiu o de transformació d’aliments i que la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s’apliqui totalment o parcialment a Catalunya. El premi està dotat en 1.000 euros.

Les candidatures es poden presentar abans de les 14h del dia 30 d’octubre de 2020.

Font: Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya