SANITAT VEGETAL | 01/10/2020  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes d’octubre

RuralCat us ofereix la possibilitat de consultar els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Foc bacterià en fruiters

Foc bacterià en fruiters

Aquesta informació ens presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera), fruiters de pinyol, fruita seca (ametller, avellaner i noguer), cítrics, olivera i vinya.

Cultius hortícoles: tomàquet, pebrot, carxofa, enciam, ceba i calçot, col i coliflor, carbassó i maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (alzina, om i pi), parcs i jardins (om, boix, castanyer d’Índies, rosàcies, ornamentals i palmeres).

Cultius extensius: arròs, cereals, ordi, colza, panís i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 26 d’octubre a l’1 de novembre

El proper 5 de novembre es celebrarà la jornada en línia ‘Cafè amb la Recerca: Nano in food’

Es publica l’Informe anual sobre el mercat dels vins catalans amb Denominació d’Origen 2019