OLI | 06/10/2020  Ruralcat

Ja estan disponibles a l’Oficina de l’Oli els valors de referència actualitzats sobre rendiments i qualitat dels olis de diferents zones de Catalunya

Les dades provenen del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis de Catalunya (des de 2010).

Oli verge extra

L'Oficina de l'Oli es va crear a l’octubre de 2018

L’Oficina de l’Oli ha actualitzats els valors de referència sobre rendiments de característiques de les olives observats als olis produïts al Baix Ebre-Montsià, Empordà, Garrigues i Siurana, en forma de gràfics de distribució. Les dades provenen del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis de Catalunya, en marxa des de 2010.

L'Oficina de l'Oli es va crear a l’octubre de 2018 com un espai que vol facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes tècnics i normatius per a la millora de la qualitat de l’oli.

Des de la seva obertura fins ara l’oficina virtual ha rebut 5.904 visites i 3.071 usuaris, que han visitat un total de 50.908 pàgines.

L’Oficina disposa d’un butlletí mensual que recull tota la informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, esdeveniments i formació, projectes, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics.

Font: RuralCat

Informació relacionada

El més llegit

Es convoquen els ajuts destinats al desenvolupament local en l'àmbit territorial Leader per al 2020

L’Oficina virtual de l’Oli publica les primeres fitxes de l’evolució de maduració de les olives de l’actual campanya

Jornades tècniques en línia del 19 al 25 d’octubre