OLI | 06/10/2020  Ruralcat

Ja estan disponibles a l’Oficina de l’Oli els valors de referència actualitzats sobre rendiments i qualitat dels olis de diferents zones de Catalunya

Les dades provenen del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis de Catalunya (des de 2010).

Oli verge extra

L'Oficina de l'Oli es va crear a l’octubre de 2018

L’Oficina de l’Oli ha actualitzats els valors de referència sobre rendiments de característiques de les olives observats als olis produïts al Baix Ebre-Montsià, Empordà, Garrigues i Siurana, en forma de gràfics de distribució. Les dades provenen del programa DARP-IRTA de millora de la qualitat dels olis de Catalunya, en marxa des de 2010.

L'Oficina de l'Oli es va crear a l’octubre de 2018 com un espai que vol facilitar la informació i les eines necessàries per tal que els agricultors, moliners, comerciants d’olis i tècnics puguin conèixer els diferents aspectes tècnics i normatius per a la millora de la qualitat de l’oli.

Des de la seva obertura fins ara l’oficina virtual ha rebut 5.904 visites i 3.071 usuaris, que han visitat un total de 50.908 pàgines.

L’Oficina disposa d’un butlletí mensual que recull tota la informació sobre oli d’oliva, oleoturisme i gastronomia, premis, concursos i tastos, esdeveniments i formació, projectes, DOP i noves varietats, qualitat i frau, ajudes, patents i articles científics.

Font: RuralCat

Informació relacionada