NOVETATS 2014 | 10/12/2014  RuralCat

RuralNet posa en contacte clients i proveïdors del sector de l'agroalimentació

Et presentem RURALNET, un espai gratuït impulsat des del DAAM on podràs donar-te a conèixer, estar en contacte directe amb altres professionals i realitzar cerques geolocalitzades, comentaris i recomanacions, per tal d'ampliar i millorar els teus contactes així com la teva projecció i rendiment empresarial

Logo RuralNet

RuralCat, la comunitat virtual agroalimentària i del món rural, un projecte innovador de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, dóna un pas endavant amb la creació de RuralNet, un nova eina tecnològica al servei del sector agrari i agroalimentari.

Els professionals trobaran a RuralNet una manera fàcil, ràpida i directa de donar-se a conèixer, i contactar amb altres professionals mitjançant cerques personalitzades per sector, activitat o localització.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) posa en marxa aquesta eina per donar resposta a la creixement necessitat del sector agroalimentari català d’integració global, tant pel que fa al mercat intern com els externs.

Amb RuralNet l’administració genera l’impuls inicial per enfortir el teixit professional català, tot confiant en una bona acollida per part dels particulars que vulguin inscriure-s’hi els propers dies i setmanes.

 

RuralNet, un espai per a tu, per a tothom

 

El nou apartat és accessible des de la pàgina d’inici de RuralCat. Tothom pot accedir-hi gratuïtament i consultar les activitats, la localització física o web dels seus integrants.

Per ser membre de la nova xarxa de contactes només cal ser usuari de RuralCat i donar permís des de l’àrea privada per a formar part de RuralNet.

Als membres, a més de figurar a la xarxa, també podran rebre i emetre missatges a altres membres, de forma privada. De la mateixa manera, podran enviar i rebre recomanacions dels altres i, si ho desitgen, fer-les públiques al seu perfil o eliminar-les posteriorment.

 

 
Imatge d'accés a RuralNet

 

Informació relacionada