MARÇ I ABRIL | 28/03/2004  Ruralcat

IV curs d¿elaboració artesana de formatges

Per a tots aquells que no van poder assistir al III curs d¿elaboració artesana de formatges o per a aquells que volen ampliar els seus coneixements, el Servei d¿Acció territorial de la Diputació de Barcelona de Caldes de Montbuí prepara la quarta edició d¿aquest interessant curs pels mesos de març, abril i juny d¿enguany.

IV curs d¿elaboració artesana de formatges

Les instal·lacions de la torre Marimon de Caldes de Montbuí acollirà el IV curs d¿elaboració artesana de formatges. El contingut s¿estructurarà en explicacions teòriques que alternaran amb les pràctiques de controls de qualitat i elaboracions de formatges i altres derivats. Aquest curs, de 48 hores de durada, vol contribuir a la formació per a la millora professional i cultural dels professionals i estudiants entorn la llet. Alhora també està pensat per a consumidors i públic en general interessat pel món dels formatges i altres derivats làctics. El preu d¿inscripció és de 60 ¿ i els alumnes que hagin assistit com a mínim al 80% de les classes rebran un certificat acreditatiu. L¿horari previst de les sessions és de 9.00 a 19.00 hores aproximadament, amb temps per dinar.

Per a més informació:
A Diputació Barcelona. Servei d'Acció Territorial
Torre Marimon
Carretera de Palau de Plegamans a Caldes de Montbui
08140-Caldes de Montbui (Vallès Oriental)
Tel. 93 865 43 50 (de 9 a 14 hores)
Fax 93 865 09 54 Continguts del temari i dates d¿impartició
  • 29/03/04, dll: Elaboració de Quallada i Mató

  • 30/03/04, dm: Elaboració de formatges frescs i preparació formatges coagulació àcida-làctica

  • 31/03/04, dx: Elaboració de formatges curats i continuació coagulació àcida-làctica

  • 01/04/04, dj: Elaboració de formatges coagulació mixta, llets fermentades i coagulació àcida-làctica

  • 01/04/04, dj: Acabaments dels elaborats. Tast de formatges

  • 01/04/04, dj: Anàlisis dels formatges curats elaborats. Visita a formatgeries.
  •