FERTILITZACIÓ | 27/10/2020  Ruralcat

L’Oficina de Fertilització estrena nou disseny de butlletí

El butlletí recull les darreres notícies i novetats en l’àmbit de la fertilització agrària, els vídeos dels webinars i jornades tècniques en línia relacionades amb el sector, ajuts relacionats amb fertilització i dejeccions ramaderes i formació, entre d’altres.

Butlletí digital

Aquest redisseny del butlletí completa la remodelació de l’oficina virtual

L’Oficina de Fertilització i tractament de dejeccions ramaderes de RuralCat va estrenar el passat dijous 22 un nou disseny de butlletí temàtic que recull tota l’actualitat relacionada amb el sector, seguint el format del butlletí setmanal de RuralCat. El butlletí inclou les últimes notícies relacionades amb fertilització, els vídeos i jornades tècniques en línia d’aquest àmbit, novetats normatives, formació, fitxes tècniques i articles recents, així com enllaços als ajuts relacionats amb fertilització i dejeccions ramaderes i la relació d’empreses que subministren equips de conductímetres, mànegues d’aplicació de fertilitzants i GPS.

Per subscriure’s al butlletí i rebre’l al correu electrònic només cal donar-se d’alta al portal i accedir a l’espai de Subscripcions i seleccionar el butlletí corresponent.

Cal recordar que l’any 2019 aquesta oficina va acumular 7.567 usuaris i va rebre 16.819 visites, convertint-se en l’oficina virtual més visitada de RuralCat. El novembre de 2017 l’oficina va publicar el primer Butlletí i fins a data d’avui se n’han publicat 20 en total. L’any passat es van realitzar 12.162 descàrregues dels sis butlletins publicats, xifra que indica l’interès que genera dins el sector.

Aquest redisseny del butlletí completa la remodelació de l’oficina virtual que es va fer al llarg del mes d’abril de l’any passat, quan es va actualitzar la portada amb un format més visual per facilitar la navegació i la cerca d’informació.

Font: RuralCat