TRANSFERÈNCIA TECNOLÒGICA | 18/11/2020  Ruralcat

Propera jornada tècnica en línia dedicada a explicar la col·laboració del CRAG amb empreses del sector agroalimentari

La jornada pretén abordar com la inversió i col·laboració en R+I ajuda en el desenvolupament de productes per fer front als reptes del canvi climàtic, l’augment de demanda de recursos naturals i de productes alimentaris de qualitat.

recerca

El webinar forma part del programa Cafè amb la Recerca

El proper dimecres 25 de novembre es celebrarà la jornada tècnica en línia en el marc del PATT: “El CRAG i la fórmula d’èxit per al teu negoci: recerca, competitivitat i talent.

En aquest webinar s’explicarà com el CRAG (Centre for Research in Agricultural Genomics- Centre de Recerca en Genòmica Agrícola) pot esdevenir un bon partner per a les empreses, i es mostraran alguns exemples de col·laboracions entre el CRAG i empreses del sector agroalimentari, biotecnològic i farmacèutic. Per últim, es presentaran altres ajuts a projecte innovadors, com és el cas dels Grups Operatius. La jornada es clourà amb un torn obert de preguntes.

El CRAG és una organització independent creada com a consorci de quatre institucions principals de recerca: el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Universitat de Barcelona (UB) que es dedica a la recerca d’avantguarda en la base molecular de caràcters genètics d’interès en plantes i animals de granja, i en les aplicacions d’enfocaments moleculars per a la cria d’espècies importants per a l’agricultura i la producció d’aliments.

Aquest webinar va adreçat a persones d’empreses i institucions del sector biotecnològic, alimentari, agrícola, ramader i farmacèutic que tinguin interès a impulsar projectes d’innovació, o que tinguin curiositat i vulguin explorar possibilitats de col·laboració.

El webinar forma part del programa Cafè amb la Recerca, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació com un punt de trobada informal entre entitats de recerca, empreses i inversors per trobar possibles vies de col·laboració.

Font: RuralCat

Informació relacionada