DIVULGACIÓ | 19/02/2004  Ruralcat

El DARP promociona la producció agrària ecològica catalana a Alemanya

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca organitza un estand institucional, gràcies al conveni de col·laboració entre PRODECA i el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, a la fira BioFach, el saló internacional monogràfic de Productes Biològics que se celebra a Nüremberg (Alemanya) fins el 22 de febrer i que convoca gairebé 18 mil visitants de més de 75 països.

Imatge del logo de BioFach

Enguany BioFach torna a presentar una panoràmica completa de productes biològics, des de la producció i certificació fins a la transformació i la comercialització, amb seminaris, workshops i conferències sobre els temes de més actualitat del món productor de l¿agroalimentació biològica. Paralel·lament al certàmen, coneguts experts informaran al llarg de 100 ponències de les tendències i els estudis més actuals del mercat. L¿oferta de BioFach engloba aliments ecològics (aliments bàsics, fruita i verdura, delicatessen i productes d¿herboristeria, plats preparats, productes carnis i embotits, peix, llet i productes lactis, ous, aliments congelats, etc), articles de drogueria (cosmètica natural i accessoris, i medicaments), cultiu ecològic i comercialització i altres productes naturals, entre d¿altres. El Saló, que compta amb estrictes criteris d¿admissió per a expositors i productes, així com controls de qualitat durant el certamen, és una cita important per a un mercat que ja mou a Espanya un negoci de 10.000 milions d¿euros. Actualment la mateixa admissió a Biofach ja està reconeguda mundialment com a signe de qualitat.

Empreses participants a l'estand de Catalunya a BIOFACH
Empresa Seu Producte
Cal Valls Vilanova de Bellpuig (Pla d'Urgell) Conserves i sucs de fruites
Embotits Artesans Monts Sant Joan de les Abadesses (Ripollès Embotits
Sorribas,S.A Barcelona (Barcelonès) Cereals i derivats
Eco Aliment SL Dosrius (Maresme) Cereals, farines, sèmola i arròs
Safinter Barcelona Safrà
PRODECA, la Promotora d¿Exportacions Catalanes, dota al sector agroalimentari català d'una eina eficaç per fer front al repte de la internacionalització, en un context de globalització econòmica, tant des del vessant de la promoció com des del vessant del suport a l'exportació.