PROMOCIÓ | 15/02/2004  Ruralcat

L¿INCAVI promociona els vins catalans al saló Vinisud de Montpellier

L¿Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) organitza la participació de vuit empreses de vins i caves de Catalunya al saló Vinisud, que se celebrarà a Montpellier fins al 18 de febrer. Tot i ser una fira jove, Vinisud ha esdevingut un dels salons professionals dedicats al vi més important de la Mediterrània i un exponent de l¿expressió de qualitat d¿aquests vins.

Imatge del cartell de Vinisud

VINISUD, que enguany celebra la seva sisena edició, és un certamen monogràfic de caràcter bianual creat per iniciativa del Languedoc-Rosselló i dedicat als vins. Aquesta edició compta amb la participació de més de 1.300 expositors provinents de les regions del vi de la Mediterrània i amb la previsió d¿assistència de més de 25.000 visitants professionals de tot el món. Hi participen cellers de totes les regions vinícoles franceses, d¿Espanya, Itàlia, Portugal, Bulgària, Xipre, Croàcia, el Líban, Macedònia, Malta, Tunissia i Turquia, entre altres. La major part de visitants professionals provenen de França, el Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Estats Units.
Cellers catalans presents a l¿estand de l¿INCAVI
Celler D.O.
Agrícola Falset Marça, SCCL. DO Montsant
Bell-Serrai Garsed e Hijos DOQ Priorat
Celler El Masroig DO Montsant
Clos d¿Englora - Cellers Baronia de Montsant, SL DO Montsant
De Muller DO Tarragona, DO Terra Alta i DOQ Priorat
Naveran DO Penedès i DO Cava
Parès Baltà DO Penedès
Serralada de Marina DO Alella
Al llarg dels tres dies del saló es faran diferents conferències i sessions sobre la viticultura del Mediterrani, les seves regions i el seu lligam amb la gastronomia i la dieta mediterrània.

Informació relacionada