L¿INCAVI promociona els vins catalans al saló Vinisud de Montpellier
L¿Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) organitza la participació de vuit empreses de vins i caves de Catalunya al saló Vinisud, que se celebrarà a Montpellier fins al 18 de febrer. Tot i ser una fira jove, Vinisud ha esdevingut un dels salons professionals dedicats al vi més important de la Mediterrània i un exponent de l¿expressió de qualitat d¿aquests vins.
VINISUD, que enguany celebra la seva sisena edició, és un certamen monogràfic de caràcter bianual creat per iniciativa del Languedoc-Rosselló i dedicat als vins. Aquesta edició compta amb la participació de més de 1.300 expositors provinents de les regions del vi de la Mediterrània i amb la previsió d¿assistència de més de 25.000 visitants professionals de tot el món. Hi participen cellers de totes les regions vinícoles franceses, d¿Espanya, Itàlia, Portugal, Bulgària, Xipre, Croàcia, el Líban, Macedònia, Malta, Tunissia i Turquia, entre altres. La major part de visitants professionals provenen de França, el Regne Unit, Bèlgica, Alemanya i Estats Units.
Al llarg dels tres dies del saló es faran diferents conferències i sessions sobre la viticultura del Mediterrani, les seves regions i el seu lligam amb la gastronomia i la dieta mediterrània.
Cellers catalans presents a l¿estand de l¿INCAVI | ||
Celler | D.O. | |
Agrícola Falset Marça, SCCL. | DO Montsant | |
Bell-Serrai Garsed e Hijos | DOQ Priorat | |
Celler El Masroig | DO Montsant | |
Clos d¿Englora - Cellers Baronia de Montsant, SL | DO Montsant | |
De Muller | DO Tarragona, DO Terra Alta i DOQ Priorat | |
Naveran | DO Penedès i DO Cava | |
Parès Baltà | DO Penedès | |
Serralada de Marina | DO Alella |