Taula rodona sobre la nova normativa i noves obligacions per als carnissers, cansaladers i xarcuters
El dimarts 10 de febrer de 19.00 a 22.00h l¿Associació de Veterinaris Higienistes de Catalunya, l¿AVHIC, organitza una taula rodona sobre el ¿Reial Decret 1376/2003: nova normativa i noves obligacions per als carnissers, cansaladers i xarcuters¿. L'acte es realitzarà a la Sala d¿actes del Col·legi de Veterinaris de Barcelona, al número 21 de l'avinguda República d'Argentina de Barceona.
L¿acte s¿iniciarà amb una exposició per part de Joan Cots, veterinari higienista, sobre aquest que estableix les condicions sanitàries de producció, emmagatzematge i comercialització de carns fresques i derivats i que es va aprovar el novembre de 2003. A continuació, Josep Dolcet, veterinari especialista en higiene i tecnologia alimentària; Joan Estapé, president de la Federació Catalana de Carnisseres i Cansaladers-Xarcuters; Josep Ma Fornell, de Can Fornell de Vic; i Daniel Giménez, persistent d¿AVHIC, parlaran en una taula rodona sobre el RD. Amb aquest acte l¿associació de veterinaris pretén exposar el nou decret i u avaluar els criteris que estableix i les conseqüències que tindrà sobre el sector. Cal inscriure¿s prèviament trucant la Sra. Mònica del Col·legi de Veterinaris al 93 211 24 66 (ext. 20) o enviant un correu electrònic a avhic@avhic.com.