Curs de prevenció en la indústria alimentària
Del 20 de gener al 17 de febrer la Universitat Politècnica de Catalunta oferirà el curs d¿especialització en prevenció en la indústria alimentària a l¿Escola Universitària d¿Enginyeria Tècnica Industrial de Terrassa (EUETIT).
Aquest curs pretén formar i donar les eines necessàries perquè els assistents, un cop finalitzat, coneguin els conceptes bàsics pel que fa a la gestió de la prevenció de riscos laborals i sàpiguen quines eines han d¿utilitzar per fer front als diferents riscos que es desenvolupen durant la jornada laboral. Dirigit pel Dr. Josep García Raurich, director del CRESCA, i impartir per Lluís Farrús Cassany, Cap de Formació de CEFO LAS DEVAS 2001, S.L.; Jordi Capilla i Tomas, gerent de CEFO, i Arnau Vegué Collado, diplomat en fisioterapia, el Curs de prevenció en la indústria alimentària s¿estructurarà en 45 hores totals: 39 hores lectives i 6 hores de projecte. Es titularà als al·lumnes amb un Certificat de curs d¿especialització. També es donarà un certificat d¿iniciació dels primers auxilis i el reconeixement de 2¿5 crèdits de lliure elecció a càrrec de l¿EUEITT.