AJUTS | 13/01/2021  Ruralcat

Convocatòria d’ajuts a Centres i Unitats d’Excel·lència Severo Ochoa i María de Maeztu

Podran ser beneficiaris dels ajuts els organismes públics d'investigació, les universitats públiques i privades i altres centres públics i privats de R+D sense ànim de lucre.

Investigació i recerca

La data límit per a participar és el 10 de febrer de 2021

L'Agència Estatal d'Investigació ha obert la convocatòria d’ajuts a Centres d’Excel·lència Severo Ochoa i Unitats d’Excel·lència María de Maeztu que tenen per objectiu potenciar l'enfortiment institucional dels centres i unitats d'excel·lència existents al nostre país a través, per una banda, de l'acreditació de centres d'investigació com a Centres d'Excel·lència Severo Ochoa i d'unitats d'investigació com Unitats d'Excel·lència Maria de Maeztu i el finançament dels seus plans o programes estratègics i, de l'altra, del finançament de centres i unitats que executen algunes accions d'alt impacte de les compreses en els seus plans o programes estratègics. 

Podran ser beneficiaris dels ajuts els organismes públics d'investigació, les universitats públiques i privades i altres centres públics i privats de R+D sense ànim de lucre. 

La quantia màxima destinada a finançar aquests ajuts serà de 40.000.000 euros. La quantia individual de cada ajut serà de 4.000.000 euros en el cas dels Centres d'Excel·lència Severo Ochoa acreditats i de 2.000.000 euros en el cas de les Unitats d'Excel·lència Maria de Maeztu acreditades. En el cas dels centres i unitats sense acreditació, la quantia individual de cada ajut serà de 400.000 euros i de 200.000 euros, respectivament. 

Els ajuts associats a una acreditació es podran destinar al cofinançament d'altres ajuts públics incloses en el Pla Estatal i dirigits a la contractació de personal o a l’adquisició, millora i actualització d'equipament i infraestructures cientificotècniques.

La data límit per a participar és el 10 de febrer de 2021.

Font: Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Informació relacionada