AGRICULTURA | 10/02/2015  RuralCat

Nous fulls informatius sobre la millora de la fertilització a Terres de ponent i a la Catalunya Central

Ja pots consultar, a l'Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, els Fulls informatius del Pla per a la millora de la fertilització a les Terres de ponent i a la Catalunya central, aquesta vegada dedicats a la fertilització de cobertora en cereals d'hivern.

La fertilització de cobertora és un dels moments més importants en la producció del cereal d’hivern, ja que suposa un dels costos més importants i influeix molt en la producció final. Per tant, és important tenir en compte els aspectes que es comenten a continuació per aconseguir que aquesta sigui el més eficient possible, i així maximitzar l’eficiència i augmentar la rendibilitat de l’explotació.

Aquest fulls informatius ens donen a conèixer la forma en que s’aplica el nitrogen i el seu preu per a escollir la millor elecció i garantir la màxima eficiència i rendibilitat.

Pel que fa a les recomanacions d’adobatge, aquestes es fan un funció dels resultats obtinguts als camps d’assaig de la Xarxa de plans per a la millora de la fertilització agrària de Catalunya.

Et recordem que l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes reuneix en el seu espai web tota la informació relacionada amb la gestió de les dejeccions ramaderes i l’aplicació agrícola dels fertilitzants orgànics i minerals. S’estructura en tres àrees: GRANJA per a tots aquells temes relacionats amb les explotacions ramaderes, CAMP per a aquells vinculats amb la fertilització dels cultius i OFICINA que ofereix serveis administratius i normatius.

L’ l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes és una de les oficines virtuals del portal RuralCat, on també hi trobaràs: l’Oficina del Regant, Fruit.Net, Assessorament i Suport a la Indústria Agroalimentària.