PROJECTES DEMOSTRATIUS | 05/02/2021  Ruralcat

Publicades les fitxes inicials de les activitats demostratives de la convocatòria 2019

A l’oficina virtual Xarxa-i.cat de RuralCat ja es poden consultar les 52 fitxes inicials dels projectes demostratius corresponents a la convocatòria de 2019. Els projectes tracten sectors molt diversos com vitivinicultura, benestar animal, sanitat vegetal, biodiversitat o traçabilitat i seguretat alimentària, entre d’altres àmbits.

Fitxes de Projectes Demostratius

Els projectes tenen una durada de tres anys i es preveu que concloguin al llarg d’aquest any 2021

S’han publicat a l’espai Xarxa-i.cat de RuralCat les fitxes inicials de les activitats de demostratives de la convocatòria 2019 aprovades mitjançant l’Ordre ARP/20/2017 i convocades mitjançant la RESOLUCIÓ ARP/1575/2019 (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020).

L’objectiu d’aquestes activitats, realitzades per Universitats, Centres de recerca, Centres tecnològics i/o centres de la xarxa TECNIO de Catalunya i entitats vinculades a les universitats, és donar suport a la transferència de coneixements tècnics i de gestió adaptats a les realitats territorials i sectorials dels sectors agrícoles, ramaders, forestals i agroalimentaris de Catalunya mitjançant la realització de projectes demostratius, parcel·les experimentals, plantes i instal·lacions pilot, camps d'assaig i itineraris demostratius.

Aquestes activitats s’emmarquen dins del repte d’estimular la innovació i la transferència de coneixements al sector agroalimentari del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (2014-2020).

En el següent enllaç trobareu les fitxes corresponents: https://ruralcat.gencat.cat/web/guest/xarxa-i.cat/activitats-de-demostracio/activitats-de-demostracio-convocatoria-2019.

Font: DARP

El més llegit

L’Observatori Forestal completa la informació sobre els preus dels biocombustibles a Catalunya

Es posa en marxa el programa INNicia’t per millorar la competitivitat en el sector de la transformació agroalimentària

Es publica l’evolució anual dels preus mitjans de les terres de conreu a Catalunya del 2020