FERTILITZACIÓ | 18/02/2015  RuralCat

Full informatiu núm. 11 sobre la millora de la fertilització al Baix Ebre i Montsià

Ja pots consultar, a l'Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes, Full informatiu núm. 11 sobre la millora de la fertilització al Baix Ebre i Montsià, en aquesta ocasió dedicat a Fertiarròs, l'eina per a la gestió de la fertilització que trobaràs a RuralCat.

Treballs al camp d'arròs. Font: DAAM

Treballs al camp d'arròs. Font: DAAM

Fertiarròs és una eina per a la gestió de la fertilització del cultiu de l’arròs, elaborada per l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes (DAAM) amb la col·laboració de l’IRTA estació experimental de l’Ebre.

Aquesta eina et permet conèixer les necessitats màximes de nitrogen, fòsfor i potassi del seu cultiu, d’acord les característiques de la parcel·la així com el maneig habitual que hi fas.

 

Com descarregar l’eina

• Entra a la pàgina web de RuralCat.
• Clica a l’apartat de l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes.
• Ves al quadre OFICINA(3) i
• Obre l’apartat Cultius-Fertilització (aquí trobaràs l’última versió de Fertiarròs).

 

Més informació sobre Fertiarròs

 

El proper dijous 26 de febrer, l’Oficina de fertilització organitza a l’ECA d’Amposta una jornada pràctica per aprendre a utilitzar l’eina Fertiarròs. Hi ha procés d’inscripció i les places són limitades.

 

L’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes

 

Et recordem que l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes reuneix en el seu espai web tota la informació relacionada amb la gestió de les dejeccions ramaderes i l’aplicació agrícola dels fertilitzants orgànics i minerals. S’estructura en tres àrees: GRANJA per a tots aquells temes relacionats amb les explotacions ramaderes, CAMP per a aquells vinculats amb la fertilització dels cultius i OFICINA que ofereix serveis administratius i normatius.

L’ l’Oficina de fertilització i tractament de dejeccions ramaderes és una de les oficines virtuals del portal RuralCat, on també hi trobaràs: l’Oficina del Regant, Fruit.Net, Assessorament i Suport a la Indústria Agroalimentària.