EXTENSIUS | 19/02/2021  Ruralcat

El butlletí d’Extensius.Cat de l’IRTA compleix cinc anys informant sobre cultius extensius

Extensius.cat és un butlletí electrònic impulsat per l’IRTA i amb el suport del DARP que s’envia mensualment amb informació útil sobre cultius extensius per agricultors, tècnics i el sector en general.

Portal Extensius.Cat

Actualment el portal és una de les principals plataformes de continguts sobre la tecnologia en cultius extensius

Aquest febrer de 2021 el portal Extensius.cat, ubicat a RuralCat, està d’aniversari i celebra cinc anys publicant continguts sobre temes relacionats amb la fertilització, material vegetal, reg, control de plagues, mecanització i producció ecològica, entre altres. Generar contingut relatiu a cereals d’hivern, blat de moro, pèsol i colza suposa un impacte positiu en més del 40% de la superfície de conreus agrícoles.

Actualment el portal és una de les principals plataformes de continguts sobre la tecnologia en cultius extensius i s’ha convertit en un espai de referència en l’àmbit català.

Des del programa de cultius extensius de l’IRTA s’elabora mensualment aquest butlletí electrònic amb informació útil per als agricultors. La publicació inclou articles tècnics pel maneig de l’explotació agrícola escrits per experts del programa de cultius extensius de l’IRTA, el Departament d’Agricultura i del sector. A més d’aquests articles, que pretenen orientar a l’agricultor per tal d’ajudar-lo a produir més i fer-ho d’una manera més sostenible, també s’informa de les properes jornades de transferència i altres activitats d’interès.

Des del 2016 fins ara s’han publicat 60 butlletins amb prop de 400 articles tècnics elaborats per experts, i actualment ja compta amb 787 subscriptors.

A la plataforma Extensius.Cat es poden trobar tots els articles publicats, contingut tècnic (guies, presentacions, fitxes de varietats, etc.), informació sobre jornades de transferència i contingut multimèdia. També es pot seguir l’actualitat d’aquest àmbit al seu compte de Twitter (@extensiuscat) i el canal de Youtube.

Per a subscriure’s al butlletí mensual cal donar-se d’alta aquí: http://eepurl.com/bPlDln.

Font: Extensius.Cat