SANITAT VEGETAL | 03/03/2015  RuralCat

Butlletí d'informació fitosanitària per al març

RuralCat us ofereix el butlletí mensual d'informació fitosanitària general elaborat pel Servei de Sanitat Vegetal del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural.

Símptomes de cendrosa. Font: DAAM

Símptomes de cendrosa. Font: DAAM

Aquest butlletí d’avisos fitosanitaris comença recordant que el Congrés Internacional SmartFruit, dedicat a la Gestió Integrada de Plagues en els cultius de fruita, cítrics, vinya i olivera organitzat per PRODECA, es celebrarà al Palau de Congressos de Barcelona els dies 11 i 12 de març.

Tot seguit informa dels principis de la gestió integrada de plagues (GIP) i la comercialització i utilització de productes fitosanitaris.

Pel que fa a les mesures de prevenció i tractaments fitosanitaris contra les plagues es presenten diverses mesures per a: fruiters, fruits secs, cítrics, vinya, olivera, cultius extensius, hortícoles, forestals, parcs i jardins.

El Servei de Sanitat Vegetal elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l'experimentació de camp.

Recordeu que RuralCat també us ofereix, en l'apartat de Sanitat Vegetal d'Infomació Tècnica, la possibilitat de consultar només els avisos fitosanitaris especialitzats en els cultius de: fruita, horta, vinya i espais verds.