RURALCAT | 23/02/2021  Ruralcat

L’Oficina de l’Agricultura de Precisió es renova amb un disseny més visual i nous continguts

L'espai d'Agricultura de precisió de RuralCat posa a l’abast dels professionals del sector agrari i forestal un millor coneixement de la seva explotació, utilitzant les noves tecnologies i els sistemes d’informació.

Oficina d'Agricultura de precisió

Aquesta oficina es va obrir al mes de juliol de 2016

L’oficina virtual d’Agricultura de Precisió s’ha renovat recentment amb un disseny més visual i intuïtiu i s’han actualitzat i afegit nous continguts per tal de facilitar la informació per als usuaris.

A l'espai d'Agricultura de Precisió s’ofereixen totes les dades disponibles utilitzant les noves tecnologies, la digitalització, l’agricultura 4,0 i els sistemes d’informació, tant geogràfica com de navegació aèria amb l’objectiu d’oferir informació útil per als professionals agrícoles i poder aplicar els recursos disponibles al camp d’una forma més eficient i sostenible.

A l’oficina es pot accedir a les Eines, Aplicacions, Visors, Dades Obertes, Anàlisi Online (Google Earth Engine, Instamaps i SignA), Guies i grups de treball (Agricultura 4.0 - Col·legi d’enginyers agrònoms i GRAP – Universitat de Lleida) i Eines per a augmentar la precisió (Satèl·lits EGNOS per correccions en temps real (equivalent WAAS), Servei ICGC CAT-NET i Servei IGN).

També s’ofereixen les darreres notícies i vídeos de les jornades tècniques en línies relacionats amb les noves tecnologies aplicades al sector i enllaços directes a les Eines fitosanitàries i relacionades amb recomanacions de reg i regadiu i els Serveis agrometeorològics, fitosanitaris i de transferència tecnològica.

Aquesta oficina es va obrir al mes de juliol de 2016 i ara amb aquest canvi es vol donar un impuls als continguts relacionats amb aquesta temàtica que cada vegada pren més força i rellevància en el sector.

Font: RuralCat

Informació relacionada