AJUTS | 24/02/2021  Ruralcat

Oberta la convocatòria per a participar al programa EIT Food Seedbed Incubator

Les universitat i organitzacions de recerca i innovació del programa ofereixen la seva experiència en la comercialització de tecnologia per ajudar investigadors, científics i empresaris a llançar o desenvolupar un negoci comercialment viable en funció de les necessitats del mercat.

Programa EIT Food Seedbed Incubator

Es poden presentar les candidatures fins el 10 d’abril de 2021

Esteu participant en una investigació amb potencial comercial? Teniu una tecnologia innovadora que podria revolucionar el sistema alimentari? Aleshores, el programa EIT Food Seedbed Incubator podria interessar-vos. El programa està adreçat a:

·       Personal científic i acadèmic emprenedor

·       Empresari/ries emprenedor/es

·       Empreses de nova creació (menys de 12 mesos)

Les innovacions proposades han de pertànyer a una de les àrees d’enfocament d’EIT Food, que són l’agricultura sostenible, l’aqüicultura sostenible, proteïnes alternatives, traçabilitat digital, sistemes circulars d'aliments i nutrició dirigida.

El programa ofereix a les persones participants el desenvolupament d’habilitats personals, coaching empresarial personalitzat, connexions amb la indústria, finançament per provar idees innovadores i l’aprenentatge de transformar una gran idea en una proposta de negoci vàlida.  

Per a més informació consulteu: https://eit.europa.eu/our-activities/opportunities/eit-food-seedbed-incubator-applications-open.

Es poden presentar les candidatures fins el 10 d’abril de 2021.

Font: DARP

Informació relacionada