FORMACIÓ | 06/03/2015  RuralCat/DAAM

Dos alumnes de l'EA de l'Empordà són finalistes en el concurs Fem bullir l'olla 2015

Aquest concurs ha estat organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb la voluntat de fomentar la utilització dels productes locals en la nostra cuina entre els estudiants dels cicles d'Hosteleria i indústria alimentària.

"Onades de tramuntana farcida", elaborada pels alumnes Ignasi Cros i Carme Teixidor de l'EA de l'Empordà. Font: DAAM

S’han rebut 60 receptes elaborades pels alumnes d’aquest cicles, i s’han seleccionat 6 finalistes, entre les quals figura la recepta “Onades de tramuntana farcida” elaborada pels alumnes Ignasi Cros i Carme Teixidor de l’Escola Agrària (EA), un plat elaborat amb albergínia bonica farcida amb poma, carn picada i botifarra dolça.

Els finalistes del Fem bullir l'olla 2015 són:

  • Mar i muntanya amb fesolets (Walid i Isaac, PFI Guíxols Vall d’Aro)
  • Cua de rap farcida amb gambes (Oussama i Andrés, PFI Palafrugell Palamós)
  • Onades de tramuntana farcides (Ignasi i Carme, Escola Agrària Empordà)
  • Timbal de gambes i peus de porc (David i Jordi, INS Baix Empordà)
  • Timbal de poma i botifarra dolça (Jordi i Albert, INS Baix Empordà)
  • Poma de cor dolç amb salsa tofee (Tamara i Dídac, JPO CC Baix Empordà)

 

Només un d’ells serà el guanyador després de realitzar en directe la seva recepta davant un jurat expert presidit pel periodista gastronòmic Salvador García-Arbós, el 17 de març a l'INS Baix Empordà.

Les receptes i les fotografies seran accessibles per tothom a la galeria d’imatges de la Viquipèdia i al llibre de cuina catalana de Viquillibres.

Desitgem molta sort a la Carme i a l’Ignasi a la gran final!